Antibarbarus Restaurang Kvillebäcken

Antibarbarus är en nyöppnad restaurang i Kvillebäcken på centrala Hisingen. Restaurangen ligger i hörnet av ett nybyggt bostadshus precis bredvid Kville Saluhall, lokalen är superfräsch och stora fönster släpper in ljuset från gatan och vad som händer utanför lokalen. Stället är väldigt fint inrett och en stor uteservering finns.

Med orden “Streetfoodinspirerad mat, experimentella kaffedrinkar, biodynamiska viner, hantverksöl och en plats för folket” beskriver restaurangen sig själv på sin hemsida. En beskrivning som lockade mig och flickvännen till ett besök samt många andra då stället mer eller mindre var fullsatt när vi var där.

Omdömde

Vid vårt besök på Antibarbarus beställde vi två Ramen som huvudrätt, två glas rött och två efterrätter. Hela detta kalas för två personer hamnade på under 700 kr och smakade väldigt bra. Utöver prisvärd och god mat var personalen supertrevlig och jag kan inte mer än att rekommendera alla er minst ett besök på Antibarbarus!

Adress: Gustaf Dalénsgatan, Göteborg

Hemsida: http://www.antibarbarus.se/

Öppettider:
Tisdag till Torsdag – 17.00 till sent
Fredag till Lördag – 17.00 till sent
Söndag – 17.00 till 22.00

// Joakim

JoakimJpaa

Välkommen! Här på min blogg finner ni inlägg om Göteborg, Kost & Hälsa, Träning, Meditation & Mindfulness samt en del annat! Läs mer om mig här!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: