Mina nuvarande projekt!

Hej!

Mitt senaste projekt som jag har dragit igång med en polare är sidan www.alltomgoteborg.nu (nedlagd nu, senare uppdatering). En information och nöjessida med Göteborg i fokus. Exempel på vad vi kommer skriva om är diverse aktiviteter i Göteborg, restauranger vi besöker, de härligaste badplatserna att besöka under sommaren eller de bästa ställena för en dejt i staden. Vi har kommit igång med de första inläggen och det skall bli riktigt kul att bygga en grymt bra sida!

Jag har även arbetat lite med min sida www.secondhandgbg.se, sidan är ett par månader gammal och merparten av arbetet är gjort. Nu återstår bara att uppdatera sidan med nya butiker och hålla efter all information så att den är korrekt. Målet med sidan var att placera mig på förstasidan på Google vilket jag har gjort, väldigt kul!

Nu har jag en semestervecka kvar och ska ta det ganska chill men även passa på att få diverse gjort med olika projekt.

// Joakim

Save

Save

Save

JoakimJpaa

Välkommen! Här på min blogg finner ni inlägg om Göteborg, Kost & Hälsa, Träning, Meditation & Mindfulness samt en del annat! Läs mer om mig här!

Click Here to Leave a Comment Below

JoakimJpaa - 12 augusti, 2016

Testar att kommentera ett random inlägg med den nya översättningen av temat.

Reply
Leave a Reply: