Mynta Eko i Kvillebäcken

Mynta Eko

Mynta Eko i Kvillebäcken i Göteborg är i mitt tycke den bästa ekobutiken i stan.  Jag och min flickvän bor i samma hus som butiken ligger i vilket vi är väldigt tacksamma över. Grymt bra att ha kvalitativa livsmedel ett stenkast bort!

Personalen är grymt trevlig och kunnig men framförallt har butiken trots sin storlek ett riktigt bra och gediget sortiment av högklassiga livsmedel.

Tre saker jag speciellt gillar med Mynta Eko:
  1. Butiken säljer osaltat gräsbetessmör av högsta kvalité. Vilket för övrigt är det enda vettiga alternativet när man skall göra sig en “bulletproof kaffe”.
  2. De säljer grymt bra hela kaffebönor OCH de har en kvarn i butiken man kan använda för att mala sina nyinköpta bönor med.
  3. Man kan beställa köttbox från Gröna gårdar och hämta ut den hos Mynta Eko, en riktigt bra service. Butiken säljer även gräsbeteskött från samma producent direkt i butiken.

Besök gjärna butikens hemsida eller ännu hellre deras Facebook-sida där de skriver om tillfälliga erbjudanden och annat.

Adress: Gustaf Dalénsgtan 26, 417 24, Göteborg

Öppettider:
Vardagar: 09-20
Lördagar: 10-16
Söndagar: 11-16

JoakimJpaa

Välkommen! Här på min blogg finner ni inlägg om Göteborg, Kost & Hälsa, Träning, Meditation & Mindfulness samt en del annat! Läs mer om mig här!

Click Here to Leave a Comment Below

Vad är Bulletproof coffee? - Joakim Jpaa - 30 mars, 2016

[…] Smör, osaltat gräsbetes smör (finns i Göteborg på Mynta Eko). […]

Reply
Äkta opastöriserd kefir finns nu att köpa färdig! • Joakim Jpaa - 31 mars, 2017

[…] har jag dock hittat en opastöriserad kefir gjord på rå komjölk och kefirkultur! På ekobutiken Mynta Eko i Kvillebäcken i Göteborg finns denna produkt. Raw Milk Company är företaget som ligger bakom […]

Reply
Leave a Reply: