Second Hand Göteborg På Googles Förstasida

Hej!

För ett par månader sedan startade jag sidan www.secondhandgbg.se, idén var enkel, att erbjuda en enkel och användarvänlig guide över Göteborgs second handutbud med aktuell och relevant information samt att hamna på Googles förstasida via söktermen “second hand göteborg”. En sökterm som har ca 2000 sökningar per månad.

Målet är sedan ett par dagar tillbaka uppnått och just då låg jag på plats fem, men det skiftar upp och ner ett par platser hela tiden. Jag är väldigt nöjd och har med detta projekt lärt mig en hel del saker, bland annat:

-Hur WordPress fungerar.
-Hur Google fungerar och vilka sidor som rankar högt respektive lågt.
-Hur Google Adsense (annonser på bland annat hemsidor) fungerar.
-En hel del om Göteborgs second handutbud.
-Hur jag gillar att arbeta och hur jag inte vill arbeta med diverse projekt.

Fortsättningsvis kommer jag uppdatera sidan med fler butiker och helt enkelt låta den vara en tillgång där ute på internet. Inga större förändringar med sidan är planerade i nuläget.

(Bilden i toppen av inlägget från butiken Välkommen Åter)

// Joakim

JoakimJpaa

Välkommen! Här på min blogg finner ni inlägg om Göteborg, Kost & Hälsa, Träning, Meditation & Mindfulness samt en del annat! Läs mer om mig här!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: