Second Hand Stockholm – Second Handguide Online

Hej!

Som jag skrev på min Facebook för ett tag sedan så har jag nyligen lanserat www.second-hand-stockholm.se – en guide till stockholms second handutbud. I skrivande stund innehåller guiden närmare 50 butiker och läsaren får ta del av all relevant information samt fina bilder från butikerna och deras sortiment.

Denna sida är väldigt lik www.secondhandgbg.se vilket är ett medvetet val då jag vill hålla det enhetligt.

Huruvida, sidan är LIVE sedan ett tag tillbaka och processen att skapa den har varit  väldigt trevlig!

Ha det bra och rekommendera sidan till någon Stockholmare eller så =)

Ha det bra! //Joakim

JoakimJpaa

Välkommen! Här på min blogg finner ni inlägg om Göteborg, Kost & Hälsa, Träning, Meditation & Mindfulness samt en del annat! Läs mer om mig här!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: