Vad är detta för blogg?

Hej!

Mitt namn är Joakim, jag är 27 år och bor i Göteborg tillsammans med min flickvän.

Har senaste halvåret bloggat sporadiskt på joakimjpaa.wordpress.com. Mest om styrketräning, kost, hälsa, recept men även en del annat. Men detta är alltså min nya sida, min egna sida (domän) och den förra kommer inget mer hända med.

Senaste månaderna (februari och mars 2016)  har jag arbetat med sajten www.secondhandgbg.se vilket är min guide till Göteborgs utbud av Second handbutiker. I Skrivande stund är över 30 butiker med på guiden som innehåller all information man behöver veta om butikerna och länkar till deras diverser sidor på nätet samt bilder förstås. Allt är förövrigt samlat i en enkel lista på startsidan som man dessutom kan sortera efter plats eller typ av sortiment. Kolla helt enkelt in sidan så förstår ni bäst vilken tillgång det är!

På denna blogg har jag tänkt att skriva om olika projekt jag vill marknadsföra, mina egna eller andras, kommer även skriva om diverse tankar kring allt möjligt eller bara om något jag gjort eller planerar att göra. Gillar känslan av att detta får bli som en liten bas för diverse ting!

Här är för övrigt en bild på mig, med ett par nya träningsskor, men tycker att bilden känns chill så använder den till detta första inlägg på bloggen!

Här är för övrigt en bild på mig, med ett par nya träningsskor, men tycker att bilden känns chill så använder den till detta första inlägg på bloggen!

// Joakim

Save

JoakimJpaa

Välkommen! Här på min blogg finner ni inlägg om Göteborg, Kost & Hälsa, Träning, Meditation & Mindfulness samt en del annat! Läs mer om mig här!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: